SAMSUN / KAVAK - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

IBAN : TR44 0001 0003 9512 5887 1950 01

ALICI :  KAVAK ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Notlar:

1) Ödeme yaparken Açıklama kısmına Konaklayacak kişi veya kişilerden birisinin Adı Soyadı ve konaklanacak tarihi yazmayı unutmayınız. (Örnek: Sakin TUĞLU - 05/08/2023 KONAKLAMA ÜCRETİ)

2) Dekontu kurumumuzun telefon numarası olan 0 543 362 24 11 nolu hattına WatsApp aracılığı ile gönderiniz. Bu işlemden sonra gönderdiğiniz telefon numarasına Rezerveniz hakkında bilgilendirme yapılacak ve işleminiz tamamlanmış olacaktır.

3) Rezervasyonun iptali halinde aşağıda belirtilen hükümler doğrultusunda hareket edilir.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULLARI YÖNETMELİĞİ

MADDE 9 – (4) Doğrudan ya da internet, telefon veya diğer iletişim araçları ile kuruma rezervasyon yaptıranlardan;

a) Konaklama ücreti; nakit olarak, kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.

b) Konaklama tarihinden 5 gün öncesine kadar konaklama rezervasyonlarını iptal ettirenlere peşin yatırdıkları ücretin tamamı iade edilir. Rezervasyonlarını konaklama tarihine 5 günden daha az süre kalınan dönem içinde iptal ettirenlere ise peşin yatırdıkları ücret % 20 kesinti yapılmak suretiyle iade edilir.

c) Konaklama, belirtilen çıkış tarihinden önce sonlandırılmak istendiğinde; en geç saat 11.00'e kadar kuruma bilgi vermek kaydıyla peşin alınan konaklama ücretinin konaklanmayacak günlere ait kısmı % 20 kesintili olarak iade edilir.

Yayın: 15.10.2022 - Güncelleme: 09.08.2023 09:35 - Görüntülenme: 852